contentslider

Ontwerp

Elke fase is belangrijk als het gaat om het creëren of renoveren van een tuin. Het zijn allemaal stappen op weg naar een oogverblindend eindresultaat. Het fundament wordt gelegd met een goed, helder tuinontwerp in 3d.

Kijk niet gek op als René Berentschot al begint te schetsen wanneer hij voor het eerst op bezoek komt en net achter z’n bakkie koffie zit. Luisterend naar de verhalen en wensen schiet hem al van alles door het hoofd hoe de tuin er uit kan gaan zien. Hoe meer input van jullie kant, des te meer inspiratie aan zijn kant. Nog beter wordt het als hij een idee krijgt van de ruimtelijke mogelijkheden en de exacte afmetingen. René ziet de beperkingen van de locatie (b.v. ligging, bodem, stand van de zon) en slaat deze op in zijn geheugen. Daarna denkt hij alleen nog in kansen (b.v. de beste locatie voor planten i.v.m. zon en wind, hergebruik van beplanting, etc.). Het resultaat van zijn creativiteit en vakmanschap wordt vastgelegd in het tuinontwerp.

Een driedimensionale tuin
Een tuinontwerp in 3d biedt zoveel mogelijkheden. Voor jou en voor ons! Als (potentiële) klant kun jij een driedimensionale wandeling maken door jouw toekomstige tuin. Veel duidelijker dan bij een tekening op papier zie je het perspectief, de verhoudingen tussen de diverse elementen en de relatie tussen woning en tuin. Binnen het programma kunnen we zelfs spelen met de seizoenen. Wil je zien hoe het er bij ligt in de zomer? Of juist met een laagje sneeuw? Het kan allemaal. Het grote voordeel is eveneens dat we heel snel gewenste aanpassingen in het ontwerp kunnen doorvoeren. 

schets-ontwerp
Scroll naar boven