Het bedrijf

Eigenaar René Berentschot is in 1992 begonnen met zijn hoveniersbedrijf. In ruim 30 jaar is een indrukwekkend bedrijf opgebouwd waarin tussen de 10 en 15 medewerkers werkzaam zijn. We zijn voornamelijk actief in een straal van zo’n 50 kilometer rondom de vestigingsplaats Hellendoorn. We leveren goed en schoon werk. Gezien onze langdurige relaties – zowel particulieren als het bedrijfsleven en horeca – durven we te stellen dat onze klanten dit weten te waarderen.

Onze toegevoegde waarde

In de basis doet elke hovenier hetzelfde: ontwerp, aanleg, renovatie, onderhoud. Het verschil zit ‘m in de manier waarop je het doet. Bij Hoveniersbedrijf Berentschot houden we van innovatief ondernemen. Als klant mag je er daarom vanuit gaan dat ons machinepark en het (accu)gereedschap up to date is. Hierdoor besparen we tijd en is het minder arbeidsintensief. Dus, goed voor de klant én onze medewerkers.
Onze toegevoegde waarde zit vooral in het voortraject. Bij het eerste gesprek – bij voorkeur meteen op locatie – proberen we duidelijk in kaart te brengen wat de wensen zijn en filteren we voor onszelf wat wel en niet kan. Nou ja, alles kan eigenlijk wel, want over smaak valt niet te twisten. Toch geven we vanuit onze professie en ervaring graag aan als we denken dat het beter en anders kan om later teleurstellingen te voorkomen.

(c)Fotografie Mike Rikken_Nijverdal_Bedrijfsfotograaf_Hoveniersbedrijf Berentschot Hellendoorn_medewerkers_HR-2471

Enkele gerealiseerde projecten

Scroll naar boven