Veranda’s / overkappingen

Het geeft meerwaarde aan een woning, je creëert een extra plek om lekker (overdekt) buiten te zitten en het is een verlengstuk van jouw tuin. Allemaal goede redenen om voor een veranda of overkapping te kiezen. Hartstikke leuk om dat zelf te doen of het uit te besteden aan een klusser of bouwer, maar met Hoveniersbedrijf Berentschot krijg je echt de garantie dat het goed zit.
We zorgen voor het vakmanschap en voor de beste kwaliteit hout via onze dealer. Bij voorkeur kiezen we voor bewerkt (gedroogd en/of geschaafd) hout. Het blijft een natuurproduct, maar het geeft minder krimp en scheurvorming.
Voordat we aan de slag gaan, is het essentieel om samen te kijken naar de beste locatie voor de veranda of overkapping. Wat op het eerste gezicht goed lijkt, kan in de praktijk juist helemaal niet zo handig zijn. Je hebt te maken met allerlei factoren zoals ruimte, zon, lichtinval en het zicht vanuit de woning. Schakel daarom de expert in die verstand heeft van zowel tuin als hout en ook nog gevoel heeft voor ruimtelijke verhoudingen.

1J4B6510-154
Scroll naar boven