Tuinrenovatie

TUINRENOVATIE DOOR BERENTSCHOT

Wat is een tuinrenovatie eigenlijk? Een tuinrenovatie zorgt ervoor dat uw tuin (weer) past bij de wensen die u nu heeft voor uw tuin. Misschien is uw tuin een aantal jaren geleden aangelegd en voldeed de tuin destijds prima aan uw wensen. In de loop der tijd veranderen uw wensen of misschien is het tuinonderhoud achter gebleven. Zijn uw planten te groot? Zijn uw kinderen groter geworden en is het speelgedeelte in de tuin overbodig? Of wilt u juist een speelgedeelte creëren? Is de bestrating weggezakt? Of wilt u gewoon helemaal iets anders? Enkele zaken die in veel tuinen voorkomen. Gelukkig kan uw tuin ook weer goed opgeknapt worden tegen een aantrekkelijke prijs.

TUINRENOVATIE MET AANWEZIG MATERIAAL EN BEPLANTING

Een bestaande tuin kan heel goed opgeknapt worden aan de hand van de beplanting en materialen die al aanwezig zijn. Dat levert een compleet nieuwe tuin op voor minder kosten. Wanneer uw tuin eenmaal is gerenoveerd kan Hoveniersbedrijf Berentschot ook het tuinonderhoud verzorgen, zodat uw tuin in optimale staat blijft.

TUINRENOVATIE ALS ONDERDEEL VAN EEN TOTALE VERBOUWING

Steeds meer klanten van Hoveniersbedrijf Berentschot kiezen voor tuinrenovatie als onderdeel van de totale verbouwing van hun huis. Zo wordt naast de woonkamer, keuken, de badkamer en de serre, ook de tuin opgeknapt. Daarbij kunnen ook nieuwe elementen op een verrassende manier worden gecombineerd met bestaande elementen. Het huis en de omgeving spelen een belangrijke rol bij de indeling van uw nieuwe of gerenoveerde tuin.

tuinrenovatie
Scroll naar boven