Tuinontwerp

TUINONTWERP BERENTSCHOT

Als u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen, verzorgt Hoveniersbedrijf Berentschot dit graag voor u. Nadat u uw wensen voor het tuinontwerp kenbaar heeft gemaakt in een persoonlijk gesprek, meet Hoveniersbedrijf Berentschot uw tuin op, zodat we met de exacte afmetingen aan de slag kunnen.

EISEN VOOR EEN TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp is een weerspiegeling van wat u als klant voor ogen heeft. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw nieuwe tuin. Een ontwerp van een tuin wordt beperkt door ruimtelijke mogelijkheden, ook deze beperkingen brengen we in kaart. De zaken waar Hoveniersbedrijf Berentschot op letten zijn o.a.:

  • De oppervlakte van de tuin
  • De ligging van de tuin
  • Het terrein (bijv. de bodem/zonnestand/wind)
  • De plaats van het huis en de connectie met de tuin
  • Aanwezige beplanting die hergebruikt kan worden

WERKWIJZE TUINONTWERP

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt in een persoonlijk gesprek en er gekeken is naar de ruimtelijke mogelijkheden meet Hoveniersbedrijf Berentschot de tuin op. Met deze exacte afmetingen kunnen de werknemers van Hoveniersbedrijf Berentschot vervolgens aan de slag. Er wordt een plattegrond gemaakt van uw tuin met een schets van het ontwerp. Indien dit ontwerp door u wordt goedgekeurd gaan de werknemers van Hoveniersbedrijf Berentschot verder aan het werk. Wilt u meer informatie of wilt u een prijsopgave? Bekijk dan onze contactpagina. Wilt u zich laten inspireren? Neem gerust contact met ons op!

tuinontwerp
Scroll naar boven