Tuinonderhoud

TUINONDERHOUD DOOR HOVENIERSBEDRIJF BERENTSCHOT

Hoveniersbedrijf Berentschot verzorgt al meer dan 20 jaar tuinonderhoud. Het is bij het onderhouden van een tuin van groot belang dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd, om uw tuin in een goede conditie te houden. Met de kennis en ervaring van onze werknemers bent u verzekerd van kwalitatief tuinonderhoud. De mate van onderhoud die een tuin nodig heeft is afhankelijk van veel verschillende zaken. Zo speelt uiteraard de soort beplanting een grote rol, maar ook het feit dat u al dan niet bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf wilt uitvoeren.

TUINONDERHOUD OP MAAT

Hoveniersbedrijf Berentschot kan tuinonderhoud op maat voor u verzorgen, van een voorjaarsbeurt tot het winterklaar maken van de tuin. Ook grasmaaien, snoeien, het rooien van bomen en zelfs onderhoud aan straatwerk: het kan allemaal.

ONDERHOUDSCONTRACT

Wilt u het hele jaar genieten van een goed verzorgde tuin? Met een onderhoudscontract biedt Hoveniersbedrijf Berentschot u de mogelijkheid om uw tuin periodiek te onderhouden. Dit houdt in dat we per jaar onderhoud verrichten, variërend van enkele keren per jaar tot wekelijks onderhoud. Er zijn verschillende opties in de werkzaamheden die onder het onderhoudscontract vallen, zo kan uw tuin een voorjaarsbeurt en najaarsbeurt krijgen, maar ook het snoeien en grasmaaien behoren tot de mogelijkheden. Een onderhoudscontract zowel mogelijk voor particulieren als bedrijven.

BIJZONDER TUINONDERHOUD

Vereist uw tuin een specialistisch onderhoud omdat u een bijzondere tuin heeft? Hoveniersbedrijf Berentschot heeft meer dan 20 jaar ervaring met verschillende tuinen zoals bedrijfstuinen, kleine tuinen, klassieke tuinen en groene tuinen. Ook specialistische tuinen zoals een Japanse tuin of een klassieke Engelse/Franse tuin vergen specialistisch tuinonderhoud. Neem dan vrijblijvend contact op en ontdek wat Hoveniersbedrijf Berentschot voor u kan betekenen.

gras_1
Scroll naar boven