Tuinaanleg

TUINAANLEG DOOR HOVENIERSBEDRIJF BERENTSCHOT

“Over smaak valt niet te twisten”, daarom werkt Hoveniersbedrijf Berentschot vanuit de klant. Van een tuin genieten kan namelijk pas echt als deze geheel naar eigen wens is aangelegd. Daarom krijgt elke klant een advies op maat. Een eerste gesprek met de klant is hierbij erg belangrijk, niet alleen maar voor de afmetingen van de tuin, maar ook de wensen en ideeën van klanten spelen hierbij een grote rol. Vaak geeft is een tuin een weerspiegeling van het karakter van de mensen, dit gebruikt Hoveniersbedrijf Berentschot als basis voor de tuinaanleg. Na de aanleg kan Hoveniersbedrijf Berentschot desgewenst ook het tuinonderhoud verzorgen.

GEBRUIK VAN DUURZAME MATERIALEN BIJ DE TUINAANLEG

Duurzame materialen en beplanting vormen het uitgangspunt van een nieuw aan te leggen tuin. Het is immers de bedoeling dat de tuin er jaren later nog steeds mooi uitziet. Daarom probeert Hoveniersbedrijf Berentschot zoveel mogelijk een tijdloze tuin te creëren, met als uitgangspunt uw wensen. Een nieuwe tuin aanleggen is mooi, maar Hoveniersbedrijf Berentschot haalt pas echt voldoening uit een project als het er over vijf jaar nog steeds mooi uitziet.

TUINAANLEG VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven is een tuin vaak een visitekaartje. Het is immers het eerste wat (potentiële) klanten zien. Zodra de tuin van een bedrijf er goed uitziet, straalt dit af op de rest van de onderneming. Hoveniersbedrijf Berentschot houdt hier rekening mee bij de aanleg van een zakelijke tuin. Alles wordt helemaal afgestemd op de cultuur van het bedrijf. Bekijk ook de foto’s van de bedrijfstuinen bij onze projectfoto’s.

tuinaanleg
Scroll naar boven